Glas Javnosti

ЦЕНА, ПРАВА СИТНИЦА: "СТО МИЛИОНА за Сергеја Милинковић Савића је океј... Али за једну ногу"

Fudbal
Autor: Глас јавности / Б92.нет / од 31.05.2018.

Торински Јувентус и даље је заинтересован за репрезентативца Србије Сергеја Милинковић-Савића, пренео је италијански лист Тутоспорт.

Јуве жели Сергеја упркос томе што његова цена, како се наводи, износи најмање 120 милиона евра.

Челници торинског клуба више пута су истицали да нису направили никакав потез да би га довели, указујући на трошкове трансфера.

Ипак, по наводима из претходних дана, Јувентус је спреман да прода нападача Гонсала Игуаина, али Тутоспорт у тексту наводи да то није везано за Милинковић-Савића.

Како пише, продужетак уговора са Игуаином имало би много већи утицај на буџет од 120 милиона евра за износ трансфера и троструко већу плату него што српски фудбалер има у Лацију.

Игуаинова цена је око 60 милиона евра.

Лист Газета дело спорт је пренео да ће Лацио за Милинковић-Савића тражити 150 милиона евра, позивајући се на председника клуба из италијанске престонице Клаудија Лотита.

"Одбио сам 29. августа 110 милиона евра за Милинковић-Савића, тако да 100 милиона свакако није довољно. 120 милиона је океј, али за једну ногу", рекао је Лотито за Газету.

Италијански медији су навели да је 100 милиона евра понудио Манчестер Јунајтед, који је и даље заинтересован да доведе српског фудбалера.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR