Glas Javnosti

Britanski 'San' ljubimca navijača Zvezde stavio u grupu odabranih: Novi dokaz da su crveno-beli imali pravog mađioničara (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Na stadionu Crvene zvezde u dresu domaćeg tima igrao je veliki broj majstora, a britanski portal "San Futbol" potvrđuje da su navijači imali prilike da u poslednje dve godine uživaju u majstorijama momka koji je mogao da bude jedan od najboljih na svetu.

Dolaskom Marka Marina, sastav Crvene zvezde dobio je onaj fudbalski "vic" o kom je svojevremeno pričao Robert Prosinečki. I uprkos tome što je utisak da je ekipa predvođena nekadašnjim reprezentativcem Nemačke mogla da postigne još više nego što jeste, Marin je Beograd napustio kao možda i najbolji fudbaler koji je u 21. veku nosio dres kluba iz "Ljutice Bogdana".

Da takav stav nije mišljenje samo ljubitelja fudbala u Srbiji pokazuje i video koji je postavljen na zvaničnom Tviter nalogu "Sana", posvećen fudbalerima kojima je predviđano da će dostići nivo Lea Mesija, a u kom je mesto našao i bivši fudbaler Verdera i Čelsija.

Pored Marina, tu su još i Englez Patrik Roberts, Škot Rajan Guld, Irac Alan Džadž, Katalonac Džera Delofeu, Norvežanin Martin Odegard, Egipćanin Mohamed Salah, fudbalerka Fran Kirbi, te reprezentativac Švajcarske i Salahov saigrač, Džerdan Šaćiri.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR