Glas Javnosti

BIĆE ČUDO AKO PREŽIVI! Bivšoj zvezdi Reala mozak radi samo četiri odsto: JEZIVE SCENE, AUTO SMRSKAN posle sudara (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Čuveni kolumbijski as Fredi Rinkon životno je ugrožen posle saobraćajne nesreće u Kaliju.

Nekadašnji fudbaler Real Madrida vozeći svoja kola sudario se sa minibusom i tom prilikom je teže povređen. 

Nedugo posle ove saobraćajne nesreće, koja se desila u pet sati ujutru, na lice mesta došle su lekarske ekipe. Vozač i putnici minibusa su prevezeni u jednu bolnicu, jer su prošli sa relativno lakim povredama, a slavni kolumbijski fudbaler u drugu, jer je bio u veoma zabrinjavajućem stanju.


Lekari su poručili da je Rinkon u teškom stanju, a detalje o zdravlju fudbalera izložio je ispred bolnice njegov prijatelj Hamilton Ričard.

- Ako i preživi, imaće puno posledica. Možemo samo da se molimo i da čekamo - poručio je najpre Ričard.

Zatim je pojasnio šta su lekari saopštili porodici i prijateljima.

- Doktori su nam rekli istinu o njegovom stanju. Ako dobijemo dobre vesti, biće to pravo čudo. Fredi je u bolnicu primljen s četiri procenta rada mozga, a operacija je trajala tri sata - dodao je prijatelj, prenose Novosti.


Rinkon je igrao za 11 klubova u karijeri, a bio je i član madridskog Reala od 1995. do 1997, dok je veći deo fudbalske karijere proveo što u kolumbijskom, što u brazilskom fudbalu, u kome je i "okačio kopačke o klin" kada je drugi put stigao u Korintijans.

Za Kolumbiju je odigrao 84 utakmice i, kao vezni fudbaler, dao 17 golova, a od 2005. do 2010. radio je kao trener.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR