Glas Javnosti

Andrija Živković i Olimpijakos druga runda

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Srpski fudbaler, povremeni reprezentativac, Andrija Živković ponovo je odbio atinski Olimpijakos

Bivši fudbaler Partizana, trenutno član portugalske Benfike, ponovo je odbio Olimpijakos, jer grčki klub ne može finansijski da isprati njegovu platu.

On je pregovarao sa grcima po drugi put, međutim krilni napadač nije želeo ni da razgoavara sa čelnicima Olimpijakosa kada mu je predočeno da su primanja koja ima u Benfici nerealna.

Lisabonski klub je čak pristao da plaća polovinu Živkovićeve plate, ali i to je bilo previše za atinske crveno-bele.

Novac koji su mu Grci ponudili i njegova potraživanja se nikako ne poklapaju u ovom trenutku, što je i dovelo do prekida pregovora.

Olimpijakos je čak pokušao da odobrovolji upravu Benfike kako bi srpskog fudbalera dobio besplatno, kako bi imali dovoljno novca za njegovu platu, međutim portugalci nisu hteli da prihvate tako nešto.

Njegova trenutna primanja u Benfiki su oko 4 miliona eura godišnje, a mogu dostići i 5 miliona zahvaljujući raznim klauzulama u ugovoru.

Živković je tokom ove sezone odigrao samo 60-ak minuta za lisabonski klub i verovatno neće dobiti šansu da igra do kraja sezone, ako se u opšte nastavi, pošto je napravio veliki finansijski problem klubu iz Lisabona.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR