Glas Javnosti

"BOŽE, OVO SE NE DOGAĐA! GURAO MI GLAVU U SVOJE MEĐUNOŽJE"! Pljušte stravične optužbe na račun bivšeg trenera Partizana

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Hrvatski portal "24 sata" prenosi pisanja izraelskih medija o optužbama na račun bivšeg trenera Partizana Avrama Granta.

"Bivši trener Čelsija Avram Grant (66) optužen je za višestruko polno uznemiravanje mlađih devojaka. Pre mesec i po dana, FIFA je pokrenula istragu, a izraelska televizija Kanal 12 istu je produbila. 


Izraelski trener, koji je Čelsi doveo u finale Lige šampiona 2008. godine pre otkaza, optužen je da je napao 18-godišnjakinju u njenom automobilu, dok druga pak tvrdi da joj je Grant platio za intimne odnose i obećao joj da će je zaposliti. 

Najnovije optužbe stigle su od tri različite žene, a sve je objavljeno prošlog četvrtka na izraelskoj televiziji. 


Prema pisanjima izraelskih novina Haretz, jedna žena tvrdi da ju je Grant autom odvezao u garažu upitavši je šta je spremna da učini za novac. Nakon što je odbila intimne odnose s njim, Grant joj je navodno rekao da će se zadovoljiti i oralnim. 

- Samo sam gledala gore. Htela sam da gledam bilo gde, dok se nije završilo, rekla je ona.

Druga je ispričala da joj je Grant slao fotografije i poruke, a na njenu molbu da prestane navodno joj je odgovorio da ih je poslao greškom. Jednom su se prilikom našli na benzinskoj pumpi, gde je silom pokušao da je natera da uđe u automobil. 

- Nadala sam se da će prestati, ali i dalje me hvatao. Odgurnula sam ga koliko sam mogla, otvorila vrata i pobegla. Ušla sam u svoj auto, zaključala se i rekla da se to ne događa. Videla sam ga da odlazi, ispričala je ona.

Treća žena je rekla da ju je Grant pozvao u svoj stan, odveo u spavaću sobu i gurao njenu glavu prema svom međunožju, a pre toga joj je platio 234 funte. Tada je služila vojni rok, a obećao joj je da će je zaposliti. 

Grant je sve negirao i naglasio da je njegov odnos sa ženama uvek bio korektan.

- Oduvek sam se prema ženama odnosio s poštovanjem i nikada nisam imao nameru da nekoga povredim. Žao mi je ako sam to učinio i kajem se, rekao je izraelski trener. 

Nekoliko žena je navelo da im je Grant ponudio pomoć na početku karijere pre nego što im je počeo slati uznemirujuće poruke. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR