U cisternama sa srpskim tablicama otkrivena 22 migranta

Migranti-1,-Carina

Foto: Carina

Slovenačka granična policija otkrila je na graničnom prelazu Gruškovje – Macelj, 22 migranta sakrivena u cisternama teretnih vozila sa srpskim tablicama, kojima je pretilo gušenje zbog nedostatka kiseonika, saopštila je danas Policijska uprava Maribor.

Kako se navodi, ilegalni migranti iz Bangladeša, Indije, Turske i Sirije otkriveni su u subotu i bili su sakriveni u cisternama za prevoz hrane srpskih registarskih oznaka koje pripadaju istom poduzeću.

“Prilikom granične kontrole oko 12 sati u subotu, u cisterni prvog vozila upotrebom tehničkih sredstava otkriveno je 13 vidno iscrpljenih osoba, a kasnije u cisterni drugog, koje je čekalo u koloni na prelazu, još njih devet”, navodi se u saopštenju, prenosi Index.hr.

(Izvor Tanjug)

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ситуација на граници Грчке и Турске и даље је изузетно напета. Код реке Марице, која представља природну границу тих земаља, грчка војска и полиција даноноћно покушава да спречи продор миграната. Становници Грчке испричали су за Спутњик како тренутно изгледа живот у близини границе.

EU info centar saopštio je da su migranti i izbeglice u prihvatnim centrima koje je opremila Evropska unija ponudili pomoć u borbi protiv koronavirusa.

Kao mladi ljudi, mnogi ilegalni migranti očito nisu mnogo zabrinuti za epidemiju Korone, pošto ona ima smrtni ishod najviše za starije osobe.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone