MIGRANTI U SLOVENIJI: Još 1000 policajaca na granici s Hrvatskom

Policxija-Njujork-Tanjug-AP

Foto: Tanjug AP

Slovenija je na granici sa Hrvatskom rasporedila dodatnih više od 1.000 policajaca zbog povećanog priliva migranata tzv. balkanskom rutom.

U poslednje dve nedelje primećen je povećani broj ilegalnih migranata na balkanskoj ruti, rekao je u utorak novinarima zamenik direktora policije Jože Senica.

Policija će pojačati nadzor na delovima granice u nadležnosti policijskih uprava Ljubljana, Novo Mesto i Koper, koje su i inače najizloženije ilegalnim prelascima,

U akciji koja će trajati do petka policija će koristiti sva raspoloživa tehnička sredstva i kao do sada pomagaće joj pripadnici vojske, rekao je Senica.

(Izvor: B92)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Prema istraživanju naučnika sa uglednog Univerziteta u Oksfordu, Hrvatska, Srbija i Slovenija imaju najstrože mere zaštite od pandemije virusa korona na svetu.

Britanci imaju svojih pet razloga zbog kojih se protestuje, a izazivaju se i nemiri širom zemlje. Četiri hiljade kilometara udaljeno ubistvo Džordža Flojda u Ujedinjenom kraljevstvu pokrenulo je ne-belu zajednicu pod vođstvom organizacije "Životi crnaca su važni".

Nemačka vlada zabranila je aktivnosti grupe Hezbolah na svojoj teritoriji i proglasila je terorističkom organizacijom, saopštilo je danas nemačko Ministarstvo unutrašnjih poslova

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone