ФАВОРИТ ЗАДРУГЕ 2 И НАЈЗГОДНИЈА ДАМА У КУЋИ, СТАНИЈА ДОБРОЈЕВИЋ НАПУСТИЛА ТАКМИЧЕЊЕ: САЗНАЈТЕ ДА ЛИ ЋЕ СЕ ВРАЋАТИ НА ИМАЊЕ

Stanija1

ИЛУСТРАЦИЈА

Станија је напустила најгледанији ријалити у региону због хитне операције на коју мора да иде.

Станија Добројевић, која је већ више од месец дана станарка најимпресивнијег ријалитија у региону, морала је данас да напусти велелепоно имање у Шимановцима.

Наиме, она се преходног дана пожалила Николи Бокуну на здравствене проблеме које има, због чега је изашла на контролу.

Након што су урађене потребне анализе, испоставило се да је старлета била у праву када је посумњала да резултати неће бити добри.

Станија се због тога за сада неће враћати у ријалити, него ће се одмах упутити у Америку на хитну интервенцију, а уколико опоравак буде текао како је планирано, постоји могућност да ће она поново постати станар “Задруге”.

У доњем снимку погледајте како је изгледао њен одлазак и са ким се поздравила пре него што је отишла.

О њеном статусу убудуће укућани су обавештени кроз писмо Великог шефа.

Пре него што су станари почели да одговарају на питања гледалаца, водитељ Милан Милошевић прочитао је писмо које се односило на целу ситуацију.

– Драги задругари, Станија је данас напустила Задругу. Она ће због здравственог стања морати да иде на хируршку интервенцију, али ће се после опоравка вратити у ријалити – писало је у писму Великог шефа.

 

Глас јавности/ Дневно.рс/ Пинк.рс/ од 11.10.2018.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

А сада, сви ви који сте иоле љубитељи уметности, културе и свега вредног и лепог што људски род може да направи, одвојите своје мониторе на пристојну удаљеност и замолите неког да вам задржи руке током гледања.

Политичар Лука Максимовић, познатији под надимком Љубиша Прелетачевић Бели, биће учесник седме сезоне ријалитија "Парови", ексклузивно сазнаје "Ало!".

Lepi Mića je dobro poznat vernim pratiocima rijaliti šou-programa, budući da već nekoliko godina unazad nijedan ne može da prođe bez njega.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета