Bizarni rijaliti na FOXu: Koji će od 15 muškaraca da joj napravi dete?

rijaliti insta

Izvor: instagram, print screen

Čak 15 muškaraca takmiči se ko će napraviti dete 40-godišnjoj ženi u novom Fox-ovom rijaliti šouu "Labor of Love".

Šou vodi Kristin Dejvis, najpoznatija po ulozi konzervativne Šarlot u seriji “Seks i grad”. Glavna protagonistkinja je Kristi Kecman, koja želi da dobije dete pre nego što joj otkuca biološki sat, a trenutno je razvedena.

Kako kaže, nakon godina u kojima je na prvo mesto stavljala svoju karijeru, želi da pronađe čoveka svog života, ali još važnije, oca svog deteta.

-Upravo sam napunila 40 godina i raskinula vezu. Pokušala sam da se snađem na sastancima, jer želim da osnujem porodicu, a vreme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovetiti s mojom pričom- rekla je ona.

S obzirom na to da bi rezultat šoua trebala da bude beba, jasno je zašto je on kontroverzniji od većine sličnih emisija u kojima se traži partner.

Prva emisija počinje doniranjem sperme. Dok muškarci čekaju u redu da napune čašiću, Dejvis im objašnjava da će se njihova sperma analizirati i proveriti njihova plodnost, a od toga zavisi hoće li ostati u šouu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Today’s the big day! Awkward moment? Or just plain AWESOME!? Find out why @iamkristindavis and I are facing off with the men when @laboroflovefox premiers tonight on Fox 9/8c. Trust me, you don’t want to miss this!!! 🍾🥂 • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #sayyestosuccess #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on

Producentkinja Loren Džirion priznala je da muškarci nisu znali da će donirati spermu dok im to Dejvis nije rekla pred kamerama.

Osim toga, moraće da pokažu kako se snalaze s decom, da menjaju pelene, paze na sobu punu dece, a spojiće ih i na aparat koji simulira porođajne bolove.

-Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali- komentirala je Kecman.

Dodala je da joj je najteže da svake nedelje pošalje jednog muškarca kući.

Izvor: Nova

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Nisu svi orgazmi isti: poticanje različitih kombinacija živaca može dovesti do različitih senzacija, a ako je dobro usklađeno i do višestrukog orgazma, odnosno više različitih orgazama

Жена бежи када осети да је мушкарац слабић, а он када препозна да је она јака

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone