BIZARNI RIJALITI BER GRILSA:’Izvući živu glavu’ za pola miliona (VIDEO)

Foto: Glas javnosti/Ilustracija

Sa divljenjem i gađenjem u isto vreme gledali smo Ber Grilsa, kralja preživljavanja. A sada je i za naš region spremna rijaliti serija u kojoj vodi deset timova u avanturu širom Novog Zelanda.

Rijaliti program je nedavno krenuo da se emituje u Hrvatskoj, a njegov naziv je "Izvući živu glavu".

Timovi će iz nedelje u nedelju prihvatati nove zadatke i suočavati se s ekstremnim izazovima poput visokih planina, nepreglednih terena, opasnih klisura, kišnih šuma, reka i brzaka, a na putu do cilja i nagrade od vrtoglavih 500.000 dolara uz ostale prepreke naći će se i nemilosrdne nedeljne eliminacije.

Deset ekipa od po dvoje običnih Amerikanaca pridružuje se Beru, avanturistu i stručnjaku za preživljavanje, na putovanje preko opasnog i raznolikog terena Novog Zelanda, a na kraju Ber odlučuje ko neće izvući živu glavu. Takmičari će morati da se suoče i sa milimalnom količnim hrane, ali i jedni sa drugima.

Pobednički tim osvojiće neverovatnih pola miliona dolara.

Iako je rijaliti serija inicijalno snimljena još 2013. godine, ona je od nedavno krenula da se emituje na hrvatskoj televiziji “Doma TV” i već je postigla veliku popularnost među tamošnjom publikom.

(Glas javnosti/Jutarnji.hr/Nova)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета