StudioBook 15 i StudioBook 17 noviteti iz ASUS-a

ASUS-laptop

Izvor: Pixabay

ASUS je lansirao par novih prenosnih računara vrhunskog kvaliteta namenjenih profesionalnim korisnicima sa radnim tokovima u kreativnoj industriji

Nove mašine uključuju StudioBook 15 (H500) i StudioBook 17 (H700). StudioBook 15 je namenjen umetnicima, fotografima i dizajnerima kojima je potreban Pantone provereni ekran sa 100% Adobe RGB prostora u boji i Delta E <1.5 tačnost boja. Ekran takođe podržava 4K UHD rezoluciju i poseduje tehnologiju kalibracije u boji. StudioBook 17 ima 17-inčni, 16:10 panel proporcije postavljen unutar 15-inčnog kućišta laptopa.

Da bi se veliki ekran ubacio u manje šasije, mašina koristi veoma tanke okvire od 5,3mm sa svake strane. Ploča nudi 97% DCI-P3 u rasponu boja, a ekran Pantone je validiran. Mašina od 17 inča takođe podržava široke uglove gledanja od 178 stepeni. Ekran takođe koristi šarku od 180 stepeni kako bi se omogućio širi raspon položaja za displej, uključujući polaganje na sto.

Mašine će imati sličan, ako ne i isti hardver koji nije veličina ekrana, ali specifikacije ASUS daju za 15,6-inčnu jedinicu. CPU je Intel Core i7 9750H sa NVIDIA Quadro RTX5000 GPU-om. Mašina može da ima do 48GB RAM-a i do 2TB SSD-a. Tastatura je osvetljena jedinica, a mašina ima integrisani zvučnik.

 

 

(Izvor: ITsvet)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ваш Wi-fi је одједном успорио? Ово су најчешћи кривци и предлози шта можете одмах да предузмете како бисте поправили везу.

Neke od fascinantnih fotografija Jupitera koje je ovih dana objavila NASA prava su stvar da vam skrenu msli sa pendemije.

Разлога због којих користимо одређени интернет прегледач има више, али ретки међу нама су спремни дуго да трпе оне који су спори у раду.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone