Vizzair,-Wikipedia

Foto: Wikipedia

Od danas će ponovo biti uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije korona virusa.

Posle dva meseca na aerodrom "Konstantin Veliki" u 11.25 sleteće avion kompanije Vizer iz Dortmunda, koji bi potom trebalo da poleti za taj grad u 11.55, navodi se na sajtu aerodroma.

Odlukom Vlade Srbije ponovo je otvoren granični prelaz na aerodromu, što je omogućilo ponovno uspostavljanje redovnog avio saobraćaja.

Aerodromi Srbije doo Niš navode da svi putnici moraju da se ponašaju i da imaju sva neophodna dokumenta u skladu sa obavezama koje su nametnule države ka kojima se obavlja saobraćaj.

Svi dolazeći putnici, odlukom Vlade Srbije, od danas ulaze na teritoriju Srbije bez upotrebe PCR testa i obavezne samoizolacije, uz poštovanje svih propisanih mera.

Na osnovu preporuka Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje Niš, Aerodromi Srbije su preduzeli sve potrebne mere zaštite, kako bi putnici i zaposleni na aerodromu ostali bezbedni tokom boravka i rada.

Apeluju na putnike da se ponašaju odgovorno prilikom boravka na aerodormu, da na aerodrom ne dolaze bez zaštitne maske i da prate uputstva koja su istaknuta u terminalnoj zgradi i koja će dobijati od osoblja.

Očekuju da se u toku juna nastavi sa postepenom normalizacijom saobraćaja sa aerodroma Konstatin Veliki u Nišu i aerodroma Morava u Kraljevu i da i ostale avio kompanije obnove saobraćaj u skladu sa svojim procenama i odlukama.

(Izvor Tanjug)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ako vam je žao što niste u mogućnosti da putujete i pobegnete od svakodnevnih problema, virtuelno možete biti gde god zaželite. Možete tako "obići" stare tvrđave, gradove, muzeje, prirodne lepote i izvore. Jednom rečju - sve ono što ste želeli da vidite, sada možete iz svog doma.

Pet dana početkom jula u hotelu sa pet zvezdica u Aranđelovcu za dve osobe košta 750 evra. Doručak je uključen u cenu, a za takse treba izdvojiti još 10 evra. Boravak u istom periodu za dve osobe u vili na plaži na Maldivima košta 419 evra. Dakle, manje od 210 evra po osobi. Doručak je uključen, a takse su 152 evra.

Dok virus besni u SAD-u, sve više ljudi traži smeštaj u ruralnim delovima Amerike.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone