Er Frans od 13. jula ponovo leti za Beograd

ER FRANS VIKI

Foto: Wikipedia

Francuski nacionalni avioprevoznik "Er Frans" od 13. jula obnavlja letove za Beograd i za sada će imati dva leta nedeljno - ponedeljkom i četvrtkom.

U skladu sa ukidanjem restriktivnih mera, "Er Frans" će do kraja juna obnoviti 20 odsto svoje mreže letova, dok se za jul očekuje obnavljanje 35 odsto kapaciteta, a za avgust 40 odsto od prvobitno planiranih letova, navodi se u saopštenju kompanije.

Prema letnjem redu letenja, "Er Frans" će ići do 150 destinacija, čime će pokriti 80 odsto svoje uobičajene mreže letova, a prioritet će imati jačanje domaćeg aviosaobraćaja.

Broj letova biće povećan za francuske prekomorske destinacije i za Evropu, pre svega za Španiju, Grčku, Italiju i Portugaliju, dok će se dugolinijski letovi uvoditi postepeno, kako za putnički, tako i za kargo saobraćaj.

Generalna direktorka "Er Fransa" An Rigaj rekla je da vide da ljudi ponovo imaju potrebu za putovanjima i zato će postepeno vraćati letove ka 150 destinacija u Francuskoj, Evropi i ostatku sveta.

(Izvor: N1)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U dvoriste porodične kuće na Dušanovcu jutros oko 6:30 sati bačena je eksplozina naprava, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da sada svi imaju pravo da traže proširenje bašta uz saglasnost susednog objekta.

U obračunu komšija Jovana S. (53) i Marka M. (35), koji su se potukli danas u Golubačkoj ulici u Beogradu, kako se navodi, povređen je policijski službenik koji je došao da interveniše povodom ovog slučaja.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone