Gvinet Paltrou: Brak mi je u krizi zbog karantina

gvinet

Izvor: You Tube, print screen

Glumica Gvinet Paltrou i njen suprug Bred Falčak i nakon dve godine braka ne žive zajedno. Ona je u videu koji je objavljen na Jutjubu ispričala da ih je novonastala situacija prisilila da sada borave u istoj kući i to svima teško pada.

Naime, ona je zbog ove situacije potražila pomoć psihologa, jer njihov zajednički život dovodi do tenzija i seksualnih frustracija.

“Srećni smo jer je naša veza i ljubav jaka, ali sve ovo ostavlja traga na nama. Zatvoreni smo u kući s dvoje dece i ograničeno nam je kretanje. Mislim da nam je svima ovo jako izazovno i ponekad teško. Pogotovo deci koja su navikla da imaju mnogo kontakta sa svojim prijateljima. Striktno se držimo svih mera i ni sa kim nemamo kontakt jerne izlazimo iz kuće”, rekla je glumica i dodala:

“To, naravno, stvara i nama kao partnerima intimni problem. Ne znamo gde da se sklonimo i budemo malo u miru posvećeni jedno drugome”, požalila se ona.

Ona je istakla da nje njihova veza stabilna, ali su ipak potražili pomoć kako bi rešili probleme koje trenutno imaju u braku.

Izvor: Nova

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Bil Gejts gostovao je u popularnoj emisiji „Lejt šou“, tada je najavio novu pandemiju koja bi, prema rečima osnivača "Majkrosofta", svet mogla da pogodi za pet godina.

Prema poslednjim informacijama u Srbiji je u poslednjih 24 sata 7 osoba umrlo od korone, a još 292 osobe su zaražene korona virusom.

Južnoafrička republika mogla bi da bude u prednosti u rešavanju epidemije korona virusa u odnosu na druge zemlje zbog godina borbe sa HIV-om i tuberkulozom i iskustva koje je na taj način stekla, te zbog postojeće infrastrukture za sprovođenje masovnih testiranja na koronu.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone