Фебруарска деца су посебна, ево и зашто

baby-4411392_960_720

Студија обављена на британском универзитету Оксфорд открила је да месец рођења одређује наше занимање. Резултати истраживања говоре да су фебруарска деца посебна у много чему. Особе рођене у овом месецу су веома креативне, међу њима има највише уметника (и полицајаца), па не чуди што касније у животу чешће постају познате и славне личности.
За њих проблеми не представљају препреку која не може да се реши, напротив, то чине са лакоћом, па зато многи постају успешни пословни људи. Родитељи знају да је прави благослов имати у кући дете рођено у фебруару јер су као бебе веома мирни, али касније у животу пате од поремећаја сна.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Tradicionalna porodica od žene zahteva da opravda status majke i domaćice. Danas, kada se granice pomeraju, položaj žene postao je mnogo drugačiji. Pomak dolazi sa materijalne strane, jer i žene zarađuju. Međutim, neke stvari su ostale iste.

Novonastala situacija izolacije preko noći je sve promenila. Odjednom, svi smo kod kuće, imamo dovoljno vremena za sve ono što smo dugo odlagali. Nakon što smo sve dezinfikovali, očistili, spremili zalihe hrane za naredni period, mirno se upuštamo u neizvesno, pomireni sa celom ovom situacijom.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone