evrooo

Izvor: You Tube, print screen

Iako je "Pesma Evrovizije" zvanično otkazana, Evropska radiodifuzna unija (ERU) osmislila je alternativni televizijski šou, kojim nastoji da ujedini Evropu u vreme pandemije koronavirusa.

Tako će se umesto otkazanog “Evrosonga” na dan kada je trebalo da se održi veliko finale ići šou bez publike u produkciji holandske televizije, koja je trebalo da stoji iza otkazanog takmičenja.

-Program “Europe Shine a Light” prema britanskoj pobedničkoj pesmi iz 1997. emitovaće se širom Evrope 16. maja u 19 sati po srednjeevropskom vremenu- objavila je ERU, a direktor takmičenja Džon Ola Sand se obratio svim zemljama: “Pozivamo sve televizije koje je trebalo da sudeluju u takmičenju za pesmu Evrope, članice ERU-a i druge zemlje da prenesu taj program u duhu jedinstva i zajedništva!”

Prema daljim navodima, 41 izvođač, 40 iz Evrope i jedan iz Australije, koji je trebalo da nastupi u Roterdamu, otpevaće neke ranije evrovizijske hitove, ali svaki u svojoj zemlji. Prema ERU-u, televizijski šou vodiće troje holandskih voditelja, koji bi inače vodili i originalno takmičenje.

Izvor: Nova

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Hrvatsko ministarstvo rada priprema novi zakon koji bi omogućio suspendovanje  sadašnjeg Zakona o radu, pa bi zaposleni u celoj Hrvatskoj mogli očekivati manja prava ako takav predlog prodje, piše 24sata.hr

Poljski ministar zdravlja Lukaš Šumovski saopštio je da će Poljska od 19. aprila početi da ublažava restrikcije i da ponovo postepeno pokreće zamrzlu privredu, jer nema nikakvih podataka da će pandemija prestati tokom leta, a troškovi su takvi da će ljudi početi da umiru masovno od drugih bolesti.

Advokat iz Niša u skupštini u Rimu izneo istinu o osiromašenom uranijumu. Advokat Aleksić podvukao da se na jugu Srbije živi tako da se za pojam karcinom upotrebljava pojam epidemija.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone