Anegdote čuvenog Zorana Radmilovića: Proveo noć u zatvoru zbog “laprdanja u kafani” pa nije hteo kući

zoran radmilovic

Izvor: You Tube, print screen

„Šala (i te kakva zbilja) nastavlja se u kafani kada Zoran, alijas Ibi, identifikuje te vlastodršce, drugove rukovodioce, sakrije se iza stolice kao dete, uperi u njih prst i sve ih, imitirajući štektanje izmitraljira”. Ovako je, između ostalog, velikog glumca Zorana Radmilovića opisao nedavno Dejan Čavić, autor knjige „Urbana glumačka moderna Ateljea 212″.

-Tako je u Dubrovniku, u Ulici od Puča, zdipio epitrahilj iz pravoslavne crkve, zabavljao općinstvo pokazujući kako i crkva jeste jedan veliki teatar – ali nijednog trenutka ne sprdajući se sa religijom. Igra se nastavlja čak i u zatvoru, ali ni tu joj nije kraj - navodi Čavić za Nedeljnik.

-Jednom se u kafani Zoran prelaprda, nepoćudno nešto po mišljenju narodne milicije o narodnoj vlasti reče, pa u haps ga strpaše. Probde noć u stanici u Majke Jevrosime, ode sutradan Mihiz da ga vadi, komandir ga pusti, a on će: "Ne idem ja kući bez drugara sa kojima sam ovde noć proveo. Zovite mi advokata!"

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Dragan Vasiljković (65), poznatiji kao Kapetan Dragan, kaže da će lično garantovati da Milorad Ulemek Legija (52) i Zvezdan Jovanović Zveki (56), osuđeni na po 40 godina zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, budu pušteni na uslovnu slobodu!

Akterke novog sukoba na svetskoj sceni su pevačice Lejdi Gaga i Dua Lipa, a sve to zbog novog pravca muzike koji obe stvaraju.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone