Glas Javnosti

Vulinu dodeljena Crna plaketa nepoželjnog poslodavca

Politika
Autor: Glas Javnosti

Nakon što mu je dodeljen počasni letački orden, Vulin dobio još jedno priznanje.Vojni sindikat Srbije odlikovao ga za nepoželjnog poslodavca Srbije

Vojni sindikat Srbije ocenio je dodelu ove plakete Vulinu kao neminovnost i logičnu posledicu za ocenu njegovog rada za vreme dok je bio na funkciji poslodavca zaposlenima u VS.

Ova odluka je posledica servilnosti i dodvoravanja visoko pozicioniranih i ušuškanih pojedinaca iz sistema odbrane.

Čin dodele letačkog znaka Vulinu ocenjuju kao zloupotrebu vojske Srbije u političke svrhe.Na ovaj način se urušava dostojanstvo vojničke profesije i časti- saopštio je sindikat.

Spisak razloga za dodelu Crne plakete nepoželjnog poslodavca obuhvata poprilično dugačak niz.

Neki od razloga su i ti kako navode što je vojska imala veće gubitke u ljudstvu nego u ratovima, zato što nije plaćao naknade za prevoz vojnicima od i do posla, zato što vojnici plaćaju duplo veću participaciju od ostalih građana, zato što vojnici prekovremeno rade i do 500 časova mesečno bez naknade.

Iz sindikata navode i to da je zaposlenima u vojsci ukinuta subvencija za rešavanje stambenog pitanja, a zameraju mu i to što kako kažu koristi resurse vojske i pripadnike VS na proslavi političke stranke  Pokret socijalista na čijem je čelu Vulin.

(Glas javnosti/Novas)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR