Glas Javnosti

Trifunović: Vanredno stanje stvara diktatora

Politika
Autor: Глас јавности

Korona virus je ogolio Vučića kao malog militantnog neshvaćenog radikala, kaže lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.

Korona virus je ogolio Vučića kao malog militantnog neshvaćenog radikala, ali i drugi korov u vlasti čije neznanje više ne može da se pokrije ni briljantnim idejama marketinških stručnjaka, kaže lider Pokreta slobodnih građana i poznati glumac Sergej Trifunović, sa koji je izneo mišljenje o ponašanju vlasti u vreme vanrednog stanja, političkoj borbi „dan posle“ epidemije i kako on provodi vreme tokom zabrane kretanja.

- Srećom, ogolio je i sjajne ljude koji uglavnom nemaju pažnju javnosti i koji zaslužuju i nakon pandemije da budu u prvom planu. Tu pre svega mislim na zdravstvene radnike, dodaje Trifunović.

– Ako prilika stvara lopova, čini se i da vanredno stanje stvara diktatora. Očigledno je da Vučić gotovo orgazmično uživa kad priča o ratu, smrti, dugim cevima, blokadama, neprijateljima, čudima… on veruje da sada živi ostvarenje svojih snova. Međutim, da bi ih zaista ostvario, nedostaje mu još jedan „detalj“ koji ne zavisi od njega – naša sloboda. Tu se on zajebao ako misli da će karantin, zatvaranje u kuće, pa čak i u zatvore od nas da učine manje slobodne ljude. Eto, zatvorili su Anu Lalić i Jovanu Popović, ali opet nisi ubili slobodu u nama već isprovocirali reakciju. Dok mi sedimo u kućama, razni Vučićevići, Mitrovići, Brnabići, Vulini, Sarape mile po ulicama, ali opet nisu slobodniji od nas. Opet moraju da mu se ulizuju, da ga zovu šefe, care, legendo, vrhovni komandante… Da se vratim na pitanje, mogu da probaju da ukinu slobodu, ali to im nećemo dati. Nikada, kaže Trifunović.

(Izvor: Danas)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR