Glas Javnosti

Suša: Nije šija, nego Đukanović

Politika
Autor: Глас јавности

Novinarka Gordana Suša osudila je jučerašnji događaj u blizini stana lidera SzS Dragana Đilasa, i ocenila je da bi predsednik države Aleksandar Vučić morao da pozove na dogovor okopredstojećih izbora i opozicione stranke koje su najavile bojkot.

Nju je zaprepastilo kada je predsednik Vučić rekao da bakljade na krovovima nemaju nikakve veze sa njegovom strankom, jer kako je rekla, "svi smo svedoci da je na to pozivao poslanik Đukanović".

- Meni nije jasno kako je moguće da se te stvari rade, i to je po onom sistemu, utuk na utuk, da ja pokažem svoju moć i tu varnice opasno sevaju, a mogu da izazovu požar, upozorava Suša.

Ocenjuje da večeras neće doći do eskalacije situacije, jer je Vučić "zamolio svoje pretorijanske garde da to ne rade, pa ćemo videti da li će se držati svoje reči".

- Ne bi bilo dobro da dođe do novih sukoba, nekih novih krvavih košulja, i bilo bi dobro da Vučić pozove na konsultacije oko izbora i lidere onih stranaka koji su se odlučili za bojkot. To bi bio minimum pristojnosti ako hoćemo da sačuvamo mir i red u zemlji, navela je Suša.

(Izvor: N1)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR