Glas Javnosti

НИЈЕ ВИЦ: "Синиши Малом сам у шали говорила, где си Министре.."

Politika
Autor: Глас јавности / Н1 / од 30.05.2018.

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да ће се ускоро бити одржана седница Председништва Српске напредне странке (СНС), а на том састанку ће се расправљати о реконструкцији владе и избору градоначелника Београда.

"Немам ништа против реконструкције владе, кад год су дешавале реконструкције моја порука је била немам ништа против да дође нова енергија", рекла је за телевизију Прва Михајловићева, која је и члан Председништва СНС.

Коментаришући избор Синише Малог за министра финансија, она је казала да је са њим имала одличну сарадњу док је био градоначелник и додала да је често тада знала да га ослови као министра.

"Ја сам стало у шали говорила: Министре где си, али када се уђе у владу то је врста изазова без обзира на то који ресор водите и знате на шта пристајете - пристајете да када уђете у владу, да оно што је једино мерљиво буде резултат", рекла је она.

Говорећи о изградњи јефтиних станова за припаднике безбедности, она је казала да је веома важно да се зна да нема ранг листа и да свако ко жели може да купи стан чији ће квадрат бити 500 евра.

Подсетила је да ће градња јефтиних станова почети у августу у Нишу, Краљеву и Врању и да ће се градити у 10 градова у земљи.

Министарка је најавила да ће се тај пројект проширити и друге запослене у јавним службама, уколико се модел покаже као добар и ефикасан.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR