Glas Javnosti

На Твитеру објављено лажно писмо Бошка Обрадовића упућено Драгану Ђиласу; Бивши лидер ДС одговорио правом аутору фалсификата: "Глуп потез, шахисто" (ФОТО)

Politika
Autor: Глас јавности / Еспресо.рс / од 03.08.2018.

На друштвеним мрежама вечерас је објављено писмо које наводно председник Двери Бошко Обрадовић послао свом потенцијалном политичком партнеру Драгану Ђиласу

После текста у Еспресу о наводном писму Бошка Обрадовића Драгану Ђиласу, у којем лидер Двери говори о условима удруживања у опозициони Савез за Србију, на твитеру се огласио и Драган Ђилас.

- На наших 30 тачака, противник је брже-боље одговорио јадним фалсификатом. Нервоза, индикативна. Глуп потез, шахисто! - написао је Ђилас на Твитеру.

Подсетимо, на друштвеним мрежама вечерас је објављено писмо које наводно председник Двери Бошко Обрадовић послао свом потенцијалном политичком партнеру Драгану Ђиласу, челнику Савеза за Србију.

У наводном писму, које је објављено на твитер налогу Хејтујемиздајнике, Обрадовић се обраћа Ђиласу, поводом договора о будућем заједничком деловању против режима Александра Вучића.

"Поштовани Драгане,

Најпре да ти се захвалим на досадашњем труду око формирања Савеза за Србију и да потврдим нашу заједничку наду и веру у коначну победу над режимом Александра Вучића. Србија заслужује боље и треба нове људе који ће јој вратити слободу. Мислим да и ти верујеш у исто и зато сматрам да смо на истом путу.

У оквиру припрема за формирање нашег савеза, усмено смо се договорили око логистичких и финансијских питања. Такође, договорили смо да свако ради своје текуће послове и да треба да да све од себе како би до формирања Савеза за Србију дошло што пре и у што ширем политичком фронту, у складу са основним циљевима и начинима деловања.

По нашем договору, шаљем ти списак чланова Главног одбора Двери за које ми је потребно оних 125.000.

 16. 07. 2018. године

Председник Српског покрета Двери

Бошко Обрадовић"

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR