Glas Javnosti

Tepić: Pripadnici vlasti ne prezaju od najgorih pretnji i slanja batinaša! Vučević: Marinika je mafijašica! Takvih će biti još manje posle izbora! (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je da postoje dokazi da su braća Andrej i Aleksandar Vučić u direktnoj vezi sa vlasnikom savskog splava "Cunami" Aleksandrom Zupcem, za koji građani iz Udruženja "Savski nasip" tvrde da ugrožava ne samo normalan život stanovnika tog dela Beograda već i njihovu bezbednost, prenosi N1..

Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, Marinika Tepić je rekla da ne prođe dan da se iz Udruženja "Savski nasip" ne požale da od tih splavova ne mogu da žive i da nemaju mir i bezbednost.

"Iako je splav, ili više njih, zapaljen, 'Savski nasip' ponovo objavljuje da se tamo prave noćni vatrometi, da divljaju i da im niko ne može ništa", upitala je ona.

Tepić je rekla da se na društvenim mrežama Aleksandra Zupca pojavljuje fotografija helikoptera Zvonka Veselinovića, za kojeg ona tvrdi da je blizak Andreju Vučiću, bratu srpskog predsednika.

Marinika Tepić je upozorila na, kako kaže, sve veći stepen kriminala u Beogradu i Novom Sadu.

"Ovaj intenzitet mafijaških incidenata, progona i obračuna je nenormalan. Pogledajte samo po lokalima kako stoje stvari. Pripadnici vlasti ne prezaju od najgorih pretnji i slanja batinaša na vrata ljudima koji se pobune. Mi ovo govorimo dve godine i ovo je sada javno za sve, mada se oni i ne trude da prikriju svoju snagu kroz divljačka postupanja. Šta je ovo - Divlji Zapad?", upitala je ona.

Na ove tvrdnje reagovao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević koji kaže da je Tepić "poznata stranačka preletačica i mafijašica koristi poslednje dane sakrivanja iza poslaničkog imuniteta da iznosi brutalne laži o predsedniku Srbije i njegovoj porodici",

- Potpuno je jasno da Marinika Tepić, poznata stranačka preletačica i mafijašica koristi poslednje dane sakrivanja iza poslaničkog imuniteta da iznosi brutalne laži o predsedniku Srbije i njegovoj porodici. Nemam nameru da se bavim tim budalaštinama. Mnogo je takvih kao ona u nazovi opoziciji, koji nose teške komplekse zbog uspeha SNS pa mrze, prete, lažu, lupetaju gluposti .. Ali moram da istaknem da je u masi tih opskurnih likova jedna Marinika Tepić, kvazipolitičarka koju je osumnjičeni narko diler N.F. optužio da mu je tražila da "iseli novinara iz Pančeva". I kome ta politička preletačica - mafijašica koja "iseljava" novinare može da "drži slovo"? Samo sebi sličnima. Srećom pa ih je u Srbiji malo. A biće ih još manje posle izbora 21. juna - navodi Vučević u saopštenju.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR