Glas Javnosti

Lutovac: Tadićeva ideja neobjašnjiva

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac, komentarišući predlog o Listi Za bojkot, izjavio je da je izlazak na izbore, ma kako se zvala lista pod kojom se izlazi, za građane, ipak, samo izlazak na izbore.


- Ne dovodeći u pitanje Tadićevu dobru nameru da se nađe kompromis između PSG, koji se predomislio i želi da izađe na izbore i svih ostalih u opoziciji koji nisu iskazali tu nameru, smatram da je izlazak na izbore, ma kako se zvala lista pod kojom se izlazi, za građane, ipak, samo izlazak na izbore - rekao je Lutovac.

On napominje i da u Srbiji ima preko 8.000 biračkih mesta i da se zato postavlja pitanje ko bi u ovim uslovima snosio odgovornost za preko 20.000 članova DS koji bi bili namerno izloženi zdravstvenoj opasnosti na biračkim mestima i za birače koji bi za DS glasali.

- I kada je prvi put plasirana negde u oktobru prošle godine ova ideja je bila teško objašnjiva, a sada je gotovo neobjašnjiva, s obzirom da osim autokratije i zatvorenih medija, imamo i zabranu okupljanja i opasnost po zdravlje građana zbog pandemije - komentariše za Danas lider DS Zoran Lutovac.

 

Izvor: Danas

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR