Glas Javnosti

ГРАЂАНСКА АКЦИЈА ПАНЧЕВО: "О безбедности грађана Србије брину керамичар-трговац кафом, марксиста који није служио војску и један плагијатор" (ВИДЕО)

Politika
Autor: Глас јавности / Н1 / од 01.08.2018.

Ненад Живковић из Грађанске акције Панчево каже да је власт у Србији потпуно измештена из институција и пренета у руке појединаца. О безбедности грађана, како каже, рачуна воде један плагијатор, један бивши керамичар и трговац кафом, и један макриста-лењиниста који није служио војску. Србија напредује само у имену странке на власти, закључује он.

Живковић је у Новом дану ТВ Н1, коментаришући смене комданта Жандармерије Горана Драговића и начелника београдске полиције Веселина Милића, рекао да је у Србији постао препознатљив модел “унапређивања смењивањем”, и да последње промене могу указивати на то да ти делови полиције нису добро обављали свој посао.

Каже да га не занима песрсонално ко је ко у полицијској хијерархији, већ да му је интерес да буде безбедан. Иако се лично не осећа небезбедно, подсећа да постоји велики број људи у држави који немају заштиту јавности, попут нпр. “звиждача” који упозоравају на илегалне активности у појединим институцијама или предузећима.

                                               

“О нашој безбедности рачуна воде плагијатор, трговац кафом и керамичар, и лењиниста-марксиста који није служио војску. Не можете да имате поверења у људе који нису професионалци”, поручио је Живковић, оцењујући да је власт у Србији потпуно измештена из институција у пренета у руке људи који понекад чак и немају формална државна занимања, али су реално носиоци власти.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR