Glas Javnosti

FUNKCIONER SPS ZARAŽEN KORONOM, ALI DAČIĆ JE OTPORAN: 'Bio sam i kod Cece, i kod Željka Mitrovića, i u Kini i svaki put sam bio negativan'

Politika
Autor: Glas Javnosti

Šef diplomatije i lider socijalista, Ivica Dačić, posle saznanja da je njegov stranački kolega i generalni sekretar u resoru koji vodi, Veljko Odalović, pozitivan na koronavirus, kaže da se do sada tri puta testirao na kovid-19 i da je rezultat sva tri puta bio negativan.

Naime, funkcioner SPS i državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova, ima korona virus i hospitalizovan je u klinici "Dr Dragiša Mišović".

Foto: Youtube/Printscreen

Odalović je imao simptome novog virusa, pre svega bio je malaksao, zbog čega se javio lekaru, a analize su potvrdile da je pozitivan na kovid-19.

Odmah je prebačen u bolnicu i njegovo stanje je stabilno.

Veljko Odalović je takođe naveo da se sa Dačićem nije video 20ak dana.

Lider SPS, Ivica Dačoć, poslednji put se, testirao dva dana pred dolazak ruskog kolege Sergeja Lavrova u Beograd.

-Tri puta sam se testirao, poslednji put dva dana pre posete Lavrova i sva tri puta sam bio negativan. To testiranje pred dolazak Lavrova bilo je radi njegove bezbednosti - kaže Dačić i dodaje:

-Odalović je odavno zaražen, sa njim nisam bio u kontaktu dve, tri nedelje. Dačić dodaje i da je bio na nekoliko proslava u poslednje vreme i da je svaki put testiran nakon toga.

-Bio sam i kod Cece, i kod Željka Mitrovića, i u Kini, i uvek sam se testirao nakon toga. Tako sam i sad uradio. Inače, na snazi su mere u Ministarstvu - dezinfekcija prostora, merenje temeperature, maske...

Na opasku da je nekoliko puta bio u žarištu novog virusa i da ga je uspešno izbegao, šef diplomatije kaže: - Pa tako ispada. Čak sam uradio i tekst iz krvi i nemam antitela, što znači da nisam bio zaražen.

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR