Glas Javnosti

ДА НАСТАВЕ СА РУЧКОМ? "Једва чекам да ухапсе Мишу Банану, дружили смо се док није био криминалац"

Politika
Autor: Глас јавности / Б92.нет / од 26.06.2018.

Медији пишу да су српске безбедносне службе знале где се крије Родољуб Радуловић, познатији као Миша Банана. Дачић: Још без званичне потврде.

Човек кога је бразилска полиција зауставила са лажним документима, наводно одговара опису одбеглог сарадника Дарка Шарића, али његови отисци још нису стигли у Србију, нити је обавештено наше Министарство правде. Српске безбедносне службе, међутим, имају одређене информације да је човек који је приведен у Бразилу, заиста Радуловић .

"Ми смо њега тамо лоцирали још августа 2015. године", наводи извор "Новости" и додаје да су им помогле стране обавештајне службе и агенције, а пре свих америчка ДЕА.

Упитан да ли је у међувремену стигла потврда да је у Бразилу ухапшен Радуловић, министар спољних послова Србије Ивица Дачић, чије име је често у медијима довођено у везу са нарко босом Дарком Шарићем, али и његовим сарадником Родољубом Радуловићем, каже да званичне потврде нема.

Он каже да једва чека да буде ухапшен и Радуловић и да коначно да све одговоре, односно да се скине његово име као појединца који је довођен у везу са Мишом Бананом.

"Тако је било и са Шарићем, свашта се писало, па је он на крају рекао да ме уопште ни не познаје", казао је Дачић.

Он међутим не крије да је давно, једном приликом седео у кафани за истим столом за којим је био и Радуловић али напомиње да се тада није ништа знало о његовим криминалним активностима.

"Седели смо у кафани, давно, пре него што је ико могао да каже било шта лоше о њему. Није било информација о њему. У то време он је био директор тениског савеза, личност која није везивана ни за какав криминал", казао је Дачић и појаснио да му је надимак Миша Банана дат у полицији, приликом оперативне обраде, а не зато што се бавио увозом банана.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR