Vaterpolisti Srbije saglasni: Hoćemo nastavak sezone!

vaterpolo lopta

Izvor: Wikipedia

Vaterpolo savez Srbije (VSS) zaključio je u razgovoru sa predstavnicima klubova da su svi za nastavak takmičenja u predviđenom formatu, ali uz potpunu sigurnost.

-Analizirana je trenutna situacija i donet je zaključak da su svi za nastavak takmičenja u predviđenom formatu uz, naravno, potpunu sigurnost kada je u pitanju zaštita od korona virusa- navodi se u saopštenju VSS.

Sezona u vaterpolu je, poput ostalih sportova, prekinuta zbog pandemije korona virusa.

Sastanku su prisustvovali predsednik saveza Viktor Jelenić, ostali čelnici VSS i predstavnici klubova Superlige. VSS će u narednim nedeljama, u zavisnosti od razvoja situacije, doneti konrkretne odluke vezane za sudbinu takmičenja.

Izražena je spremnost da se, ako situacija to dozvoli, organizuju i takmičenja za mlađe kategorije, ali se još ne zna u kom formatu. Konstatovano je da postoje objektivni problemi vezani za situaciju u kojoj su klubovi ostali bez očekivanih prihoda kao i sa terminima početka rada bazena.

(Nova)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ministar za rad, zapošljavanje, boracka i socijalna pitanja Zoran Đordević izjavio je danas da je u ustanovama socijalne zaštite za smeštaj korisnika i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaraženo 567 korisnika i 130 zaposlenih.

Srbi ga pamte kao krvnika i poglavara ustaške NDH, a pored brutalnih zločina koje je izvršio nad Srbima, danas ni hrvatima nije preterano drag.

Zbog trenutne situacije sa pandemijom korona virusa EHF je odlučio da se plej-of otkaže, pa je tako reprezentacija Srbije ostala bez šanse da plasman na SP u Egiptu izbori na terenu

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone