ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Smrt boksera pokrenula lavinu ubistava!

Foto: Pixabay

Grašino Jansi, 32-godišnji bokser poznat po tome što je 2012. godine učestvovao u borbama za prestižnu nagradu "Zlatna rukavica", ubijen je u nedelju.

Prema izveštaju policije, Jansi je prisustvovao roštilju na kom je došlo do pucnjave tokom koje je ranjen u desnu nogu nešto posle ponoći, ali je, uprkos brze reakcije hitne pomoći, preminuo po dolask u bolnicu. 

- Pomagao je svima. Bio je tako dobar... Nedostajaće nam. Nedostajeće mojoj deci, rekao je njegov brat Hasan Sroura.

Jedan od očevidaca incidenta rekao je da je sve teklo uobičajeno pre nego što je začuo pucnjavu:

- Uprkos svom komešanju, začuo sam tri ili četiri pucnja.

- Jadno je što je život tako malo cenjen danas. Muka mi je kad pogledam šta se sve dešava, rekao je Jansijev trener Pet Ruso.

Komšijama nije jasno šta je prouzrokovalo ovaj zločin:

 - Bio je miran čovek, posvećen svojim psima, sestrićima i sestričinama, boksu... Nije nikoga dirao. Možete da pitate koga god želite kakav je bio. Tako nesrećna situacija, rekao je jedan od njegovih prijatelja.

 Ovo ubistvo kao da je "otvorilo" seriju zločina, s obzirom na to da je u narednih nekoliko sati izvršeno još pet ubistava na teritoriji Njujorka, od čega su se dva dogodila u neposrednoj blizini mesta gde je Jansi ubijen. Informacija još uvek nema, ali policija Njujorka smatra da su ovi slučajevi povezani, pa bi istraga u narednim mesecima trebalo da da konkretan odgovor na pitanje šta se krije iza ubistva koje je šokiralo čitavu boksersku i borilačku zajednicu.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета