Glas Javnosti

SLEDI OPORAVAK! Milutinov uspešno operisan

Košarka
Autor: Glas javnosti

Vratiće se kada je najpotrebniji

Reprezentativac Srbije Nikola Milutinov uspešno je operisan u subotu posle teške povrede stopala koju je doživeo na derbi meču protiv Panatinaikosa pre šest dana u Atini.


On je podvrgnut operaciji, a zahvatu je prisustvovao Teofani Cavivis. Saniran je prelom metatarzalne kosti levog stopala.

Centra Olimpijakosa sada duža pauza kako bi stao na noge i u potpunosti se oporavio. Klub iz Pireja se oglasio ovim povodom i očekuje da će Milutinov na teren da se vrati kada je najpotrebniji timu - u finišu sezone.


Prema prvim procenama lekara igrač Olimpijakosa bi trebalo da odsustvuje sa terena oko dva meseca. To znači da bi mogao da pomogne timu u poslednjim kolima regularnog dela Evrolige (ostalo je još 10), a potom i u eventualnom plej-in ili plej-of delu.

Glas javnosti/U01S 

Prema prvim procenama lekara igrač Olimpijakosa bi trebalo da odsustvuje sa terena oko dva meseca. To znači da bi mogao da pomogne timu u poslednjim kolima regularnog dela Evrolige (ostalo je još 10), a potom i u eventualnom plej-in ili plej-of delu. Prema prvim procenama lekara igrač Olimpijakosa bi trebalo da odsustvuje sa terena oko dva meseca. To znači da bi mogao da pomogne timu u poslednjim kolima regularnog dela Evrolige (ostalo je još 10), a potom i u eventualnom plej-in ili plej-of delu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR