Glas Javnosti

TOTALNA LUDNICA U BUNDESLIGI: Sudiju NOKAUTIRALI, zamenio ga NAVIJAČ!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Sudija je nokautiran na meču Volfsburga i Kelna.

Šta se dešava na utakmici kada se povredi jedan od sudija? Ulazi četvrti sudija na njegovo mesto. A, šta kada se nema zamene za tog arbitra? E, onda nastaje problem. Tako je bilo na utakmici između Volfsburga i Kelna u Bundesligi gde je linijski sudija nokautiran, pa je navijač morao da bude zamena.


Da pojasnimo malo. U 14. minutu utakmice defanzivac gostiju Maks Finkgrafe hteo je da izbaci loptu u aut i tom prilikom pogodio je sudiju Torbena Zivera u glavu. Odmah je ostao da leži na zemlji, lekari su dotrčali da mu pomognu. Niko nije želeo da rizikuje, usled moguće povrede glave i svega i odlučeno je da četvrti arbitar Nikolas Vinter zauzme njegovo mesto.

Tu nije bio kraj. Ko će da bude četvrti sudija? Prekid je trajao oko 15 minuta, tražilo se rešenje. U jednom momentu je oficijalni spiker upitao ljude na stadionu da li neko od njih zna pravila. Zvuči kao neki film, odnosno komedija, ali zaista se dogodilo. Sa tribina se javio Tobijas Krul, nekadašnji igrač u akademiji Volfsburga, sada amaterski sudija. Morao je on da "uskoči" i da dobije priliku da bude deo sudijskog tima na meču Bundeslige.


Meč je nekako završen, rezultat je bio nerešen (1:1). Gosti su poveli preko Alidua u 38. minutu, Paredes je samo dva minuta kasnije izjednačio. Prvo polvureme produženo je za čak 16 minuta, tako da je posle više od 100 minuta igre duel završen. Mnogi će ga pamtiti...


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR