"Delfini" kreću sa treninzima: Savić okuplja vaterpoliste na Košutnjaku

dejan savić YT

Izvor: You Tube, print screen

Konačno i Dejan Savić može da počne da radi sa našim najboljim vaterpolistima. Selektor olimpijskih pobednika danas će prvi put posle vanrednog stanja okupiti igrače na Košutnjaku. Planirano je da se radi u etapama sve do 25. jula.

Prva nedelja radiće se od danas do 29. maja. Drugi ciklus je od 1. do 6. juna... I tako sve do 25. jula, s tim što će igrači posle četvrte nedelje dobiti desetodnevni odmor.

Na prvim pripremama danas bi trebalo da se pojave: Gojko i Duško Pijetlović, Rističević, Vico, Lazić, Velkić, Ranđelović, Aleksić, Drašović, Vučinić, Tomić, Filipović, Dedović, Prlainović, Subotić, Stojanović, Gogov, Viktor i Strahinja Rašović.

Kasnije će se selekciji priključiti: Branislav i Stefan Mitrović, Živojinović, Dobožanov, Jakšić, Mandić, Lukić i Ćuk.

-To je spisak igrača sa kojima ćemo raditi. Ipak, u zavisnosti od rada mlađih kategorija, postoji mogućnost da i jedan broj mladih vaterpolista priključimo radu - kaže Savić.

Izvor: Novosti

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Danas se širom sveta obeležava Svetski dan bicikla, a tim povodom porazgovarali smo sa piscem i profesorom na univerzitetu u Abu Dabiju i zaljubljenikom u dvotočkaše, Miomirom Petrovićem.

Bivši prvak Evrope u boksu Anđelo Rotoli preminuo je od posledica koronavirusa.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone