DEJAN SAVIĆ OSTAJE UZ 'DELFINE': 'Zašto bih išao da učim nekog drugog kad mogu da budem u Srbiji?'

Foto: Wikipedia/Oleg Bkhambri

Trofejni vaterpolo selektor reprezentacije Srbije, Dejan Savić, potvrdio je da ostaje na toj poziciji i da ne planira da se predomišlja.

Naš veliki vaterpolo stručnjak trebalo je da vodi reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama ove godine, ali se one nisu desile zbog epidemije korona virusa.

Savić je u podkastu ‘Pod kapicom’ potvrdio da će ostati na kormilu reprezentacije ne samo za Igre 2021, već i posle njih.

-U suštini sam spreman za sve to, obavio sam razgovor s predsednikom VSS i mislim da smo se dogovorili. Sad je u suštini samo pitanje rezultata, jer su odavno definisane određene stvari, pre svega tradicija srpskog vaterpola i mnoge stvari zavise od rezultata- izjavio je Savić.

Bivši trener Crvene zvezde i uspešni vaterpolista ne želi ‘da trči’ u inostranstvo, to jest rad u Srbiji mu i dalje odgovara.

-Da trčim ne mogu ni da me medved pojuri. I tad bismo se šamarali -našalio se Savić u svom stilu i potom dodao:

-Volim da radim ovaj posao i zašto bih išao negde da učim nekog drugog kad mogu da budem u Srbiji? To je prva stvar. To nema veze sa selektorskim mestom, može da bude i klub. S druge strane, zadovoljan sam time. Novac je bitan, ali nije to baš tako. Zadovoljan sam, ne tražim ‘leba preko pogače’ i hvala Bogu postoji mogućnost da ostanem tu. Ne vidim opciju i krajnja opcija je inostranstvo. Ne ide mi to u glavu. Gledaću svim silama da ostanem ovde, pa makar radio nešto drugo- zaključio je selektor Srbije.

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета