ATANASIJEVIĆ OZDRAVIO: Srpski odbojkaš negativan na korona virus

Aleksandar-Atanasijević-INSTA

Foto: Instagram/Printscreen

Srpski odbojkaš, Aleksandar Atanasijevć, saopštio je danas da se uspešno oporavio od korona virusa.

-Želeo bih da vas obavestim da mi je stigao i drugi negativan test na COVID-19. Velika zahvalnost doktorima i medicinskim sestrama, pre svega dr Ankici Vujović i dr Lidiji Lavadinović na posvećenosti i energiji koju ulažu da se svaki pacijent oseća sigurnim. A sada se vraćam onome što najvoše volim, odbojci-poručio je korektor sprske reprezentacije.

Podsećanja radi, nakon Atanasijevića, prisustvo virusa potvrđeno je kod reprezentativaca Marka Podraščanina, Srećka Lisinca, Dražena Luburića i trenera Igora Žakića, a svi oni su se uspešno oporavili.

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Prema procenama Evropskog udruženja proizvodjača automobile (ACEA), tržište novih automobila u Evropskoj uniji ove godine će zabeležiti pad od oko 25 odsto kao posledica pandemije korona virusa.

Vodeći ekspert Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Marija van Kerkov pokušala je da razjasni „nesporazum" nastao nakon njenog jučerašnjeg izlaganja o tome da ljudi koji su pozitivni na kovid-19, a nemaju simptome, retko mogu biti prenosioci bolesti, rekavši da se to odnosi na samo nekoliko sprovedenih studija, i da to nije zaključak svih istraživanja.

U jeku borbe čitavog sveta protiv koronavirusa, iz Kine stižu informacije koje možemo okarakterisati kao potencijalno apokaliptične.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone