Glas Javnosti

СВЕТ ОДУШЕВЉЕН КОЛИНДОМ! "Она је најдивнија председница; Смеје се и плаче од срца.. Сви државници требало би да уче од ње"

Hrvatska
Autor: Глас јавности / Б92.нет / од 16.07.2018.

Емотивна, изненађења и изражајна - таква је била хрватска председница Колинда Грабар- Китаровић после финала Светског првенства у фудбалу.

Прво је ушетала на терен држећи се за руке са председником Француске Емануелом Макроном, а онда је уследила серија невероватних загрљала које данас сви на интернету коментаришу.

Нема сумње да је Колинда Грабар- Китаровић била јуче у центру пажње на додели медаља фудбалерима у Русији. Прво је изашла на терен држећи се помало необично за руке са Макроном, што је деловало неформалније него што би требало да буде на оваквој свечаности, а затим је уследила плејада загрљаја, суза, пољубаца.

Ни изненадни јак пљусак који је уследио није је спречио, она је стајала у дресу поред Путина и Макрона који су били у оделима и грлила је све фудбалере, судије и чланове стручног штаба обе репрезентације.

На крају се дохватила и пехара који је такође - изљубила.

Њено понашање није прошло неопажено на Твитеру и ту је она сада главна тема, а њено понашање процењено је као симпатично.

"Капа доле хрватској председници. Никад нисам видео да неко тако грли баш сваког ко је учествовао у финалу. Светски лидери треба да научие како се ова дама смеје од срца чак и кад губи", "Победница је хрватска председница. Дрес, киша, плаче, уништена фризура, а њу баш брига"... били су неки од коментара.

Други су чак били и одушевљени.

"Због загрљаја лепе хрватске председнице бих трчао у Москву", "Хрватска председница је најдивнија особа икад јер сваком даје чврст загрљај".

Овим гестом хрватска председница је заиста скренула пажју на себе и показала да је пословица "Ко губи има право да се љути" не мора баш увек да важи.

На крају, ово је историјски успех хрватске репрезентације у фудбалу и то свакако треба прославити.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR