Glas Javnosti

Stanari u šoku: Javna kuća u soliteru u Zagrebu!?

Hrvatska
Autor: Glas Javnosti

Kao da im nije dosta borbe s epidemijom koronavirusa u Zagrebu, kao i s nedavnim potresom, stanare jedne zagrebačke zgrade muče i dodatni problemi.

Čitatelj je poslao poruku koja stoji u prizemlju jednog zagrebačkog nebodera, a koja glasi:

“U jeku epidemije u našoj zgradi nemoralno radi javna kuća u stanu **** (podaci su poznati redakciji, op.a.). Budući da je to siguran izvor zaraze i potencijalno drugih kriminalnih radnji, molim hitnu intervenciju upravnika zgrade u saradnji s policijom, a u svrhu zaštite zdravlja i sigurnosti stanara ove zgrade. Stanje je alarmantno.”

Kontaktirali smo predstavnika stanara koji žive u ovom soliteru, a koji nam je rekao kako je ovo već drugi put da je poruka sličnog sadržaja objavljena u prizemlju.

Rekao nam je kako će obavestiti policiju, ali kako mu nije jasno zašto onaj koji objavljuje te poruke ne dođe kod njega i to mu sve kaže, kao i objasni šta se događa na tom spratu, a ne da samo anonimno oblepljuje prizemlje takvim sadržajem.

Saznajemo kako vlasnica ne živi u stanu već radi u inostranstvu te kako će predstavnik pokušati doći do nje kako bi saznao ko živi u stanu.

Radi li se ovde zaista o kaznenom delu ili samo o obračunu suseda? Čeka se odgovor policije.

Izvor: dnevno.hr

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR