Glas Javnosti

POREDILA VAKCINU SA KROASANIMA, BUREKOM I ĆEVAPIMA, PA POSTALA VIRALNA! Bivša ministarka objasnila zbog čega pristaje na imunizaciju (FOTO)

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Svako ima svoj erazloge zbog kojih će pristati na vakcinacije protiv korone. Na društvenim mrežama širi se objava nekadašnje hrvatske ministarke odbrane Željke Antunović, koja je objasnila zašto se vakcinisala protiv korona virusa, iako ne zna šta ona sadrži i poručila da takođe ne zna ni šta se nalazi u kroasanima, bureku ili ćevapima.

- Vakcinisala sam se protiv korone. I ne, nemam pojma što je u vakcini, ni u svim onima koje sam dobila kao dete, kao što nemam pojma ni šta sve zapravo ima u lekovima poput Neofena ili Andola, koje uzmem kad zaboli glava ili udari temperatura, ni šta je u drugim tretmanima - anesteziji prilikom operacije ili najobičnije popravke zuba, antibiotiku protiv upale, ni u vakcini protiv tetanusa, gripa, protiv ospica ili u vakcinama za decu. Verujem svom doktoru kad kaže da je potrebno - napisala je.

Istakla je da takođe ne zna tačno ni pouzdano šta je sve u kroasanu, bureku ili ćevapima.

- Nemam pojma ni šta je sve u drugoj hrani koju pojedem, piću koje popijem... - navela je Antunović na Fejsbuku i pozvala pratioce da tu objavu podele sa drugima.

 

Pobrojala je da ne zna ni sastojke sapuna koji koristi, šampona ili dezodoransa.

- Ne znam dugoročni učinak korišćenja mobilnog telefona ni da li kafić u kojem sam upravo popila duži esprešo zaista koristio čiste šoljice, kao i da li je osoblje opralo ruke - navela je, između ostalog, Antunović, a potom pobrojala više razloga zbog kojih se vakcinisala.

Među razlozima za vakcinisanje je navela: da se ne razboli i ne umre od korone, da ne zarazi svoje najbliže, ali i one potpuno nepoznate, da može da zagrli najbliže, da živi život...

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR