Glas Javnosti

Napadnut stan zagrebačkog novinara Margetića

Hrvatska
Autor: Glas Javnosti

Novinaru Domagoju Margetiću sinoć je neko napao njegov dom u Zagrebu. Nepoznati muškarac mu je lupao po vratima i pretio, a na kraju je vrata zalio fekalijama. Napad je Margetić prijavio policiji.

''Drage kolegice i kolege, osećam se uplašeno, panično, izbezumljeno, napadnut mi je dom, napadnut mi je stan, ovo je za kratko vreme još jedan napad i naprosto više ovo ne mogu podneti'', napisao je na društvenim mrežama zagrebački novinar Domagoj Margetić.

Na svom je Facebook profilu opisao kako mu je nepoznati muškarac u 2 sata noću s nedelje na ponedjeljak udarao po vratima od stana i pretio da će ga ubiti. Nakon toga mu je, kaže Margetić, vrata i prostor ispred stana zalio fekalijama.

U objavi je novinar napisao i da je o svemu obavestio policiju i tvrdi da ''Iz Pete policijske stanice koji su prvobitno došli na uviđaj nisu učinili ništa''.

''Zato sam u očaju, suzama i strahu istrčao na ulicu i počeo u prisutnosti mog prijatelja doslovno urlati, i zapomagati urlao sam: 'Građani, ja sam novinar. Napadnut sam. Policija neće da me zaštititi. Molim vas pomozite mi!'. Sve to moje urlanje i zapomaganje snimljeno je jer sam celo vreme na vezi držao OKC 192. Nakon tog mog urlanja i zapomaganja došli su iz kriminalističke policije'', napisao je.

Iz policije su nam potvrdili da su primili dojavu o ovom događaju te da je u toku istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti.

Izvor: dnevnik.hr

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR