Glas Javnosti

VUJOVIĆ REAGOVALA NA PISANJE 'GLASA JAVNOSTI': Sačuvajte dostojanstvo i ne ponizite se u porazu!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

U četvrtak je "Glas javnosti" objavio informaciju da je Tamara Vujović iz Demokrata glavna DPS-ova meta za skupštinsku većinu, i da su je u vladajućoj partiji targetirali kao nekog ko može da im donese preko potrebnu većinu. Kao odgovor na tu vest reagovala je i Tamara Vujović lično, a njeno reagovanje objavljujemo u celosti.

Pokušaj da se tekstom neprimjerene sadržine i kvalifikacija, koji je objavljen u Glasu javnosti, diskredituje moj ugled i politička profilacija, predstavlja podvalu nedostojnu novinarske profesije. U pitanju je najprizemniji pokušaj podvale i konstrukcije bez ikakvog uporišta u realnosti.

Odbacujem i ne dozvoljavam takve insinuacije koje su očito proistekle iz mračnih prostorija prijatelja vrha DPS-a, sa namjerom da stvore iskrivljenu sliku stvarnosti.

NOVA POLITIČKA IGRA DPS-a: Tamara Vujović meta za prebeg

Svojim partijskim radom i zalaganjem, pokazujem svakog dana da se borim protiv diktatorskog režima, i moje jedino opredjeljenje su Demokrate. Sreću i ponos koje osjećam, što smo, konačno, uspjeli u toj borbi, neće pomutiti ovakvi natpisi.

Što se mene tiče, ovo crtanje meta, predstavlja gnusne laži i dio je kuhinje koja želi da baci sijenku na našu pobjedu nad mafijom.

Poručujem im: pokušajte sačuvati dostojanstvo i "u porazu se ne ponizite".

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR