Glas Javnosti

Шта је Милов премијер договарао са Шарићем на аеродрому?

Crna Gora
Autor: Борба

Председник Атлас Групе Душко Кнежевић позвао је премијера Душка Марковића са јавности саопшти шта је радио у хангару на аеродрому у Подгорици заједно са Дарком Шарићем, оптуженим за шверц кокаина.


“Прочитао сам изјаву Дарка Шарића који каже да се предао јер је имао обећања од појединих људи. Сигурно Душко Марковић зна ту истину и јавно позивам Душка Марковића да прво да објасни црногорској јавности шта је он радио у хангару на аеродрому, кад је Шарић слетEо. Нека објасни јавности и зашто Шарић није директно слетeo у Београд, где је требао да буде изручен, него је слетио у хангар код Душка Марковића.

Сигурно ће то интересовати истражитеље и будућу власт, коме је помогао Шарић, ко је Шарића искористио. Ово питање директно треба упутити Душку Марковићу, као председнику Владе да ово објасни. Да бар мало сачува свој образ док покушава да одбрани свог шефа Мила Ђукановића, рекао је Кнежевић за Борбу.

У то време, када се Шарић предао, Душко Марковић је био министар правде. Све то се десило 18. марта 2014. године, а Шарић је са непознате адресе доведен у Црну Гору, а затим је пребачен у Београд. 

“Кључно ко је преварио Дарка Шарића”, рекао је он.

Српско тужилаштво, додаје он, води озбиљну истрагу против неких људи из Србије и Миливоја Катнића због набавке оружија које је подметнуто у такозваном државном удару у Црној Гори.

“Можете очекивати врло брзо да буде позван Катнић у Београд. Ово знам поуздано”, казао је он.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR