Glas Javnosti

MILO ĐUKANOVIĆ PRETI NARODU: 'Naučićete na 'novu Crnu Goru' ili ćete imati ozbiljnih problema!' (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Crna Gora je u situaciji gde prvi čovek ove države umišlja da je stvorio novu: državu, naciju, crkvu itd. A onda svima koji "to ne prihvate", odnosno ne daju "pristanak" njegovom ludilu, tj. na njega se "ne nauče", preti "ozbiljnim problemima"

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović, u jednom od svojih javnih obraćanja zapretio je „novom Crnom Gorom“.

Kao predsednik „svih građana“, koji većniski deo svog stanovništva naziva ludačkim pokretom, te udeljuje razne „komplimente“, ovog puta, preleteo je na novi „nivo“, a to je direktna pretnja svakom ko ne misli kao on i partija kojom kao i državom vlada tri decenije.

Odavno je crnogorsko društvo upalo u zamku, „država to sam ja“, a kada se politički napada DPS, to je napad na državu. Na tom fonu, je očigledno jedna od novijh izjava šefa režima.

-Ovo je neka nova Crna Gora, na koju ćete se morati naučiti, uprotivnom, imaćete ozbiljne probleme sa otporom Crne Gore, prema svakom ko pokušava, da na bilo koji način ugrozi njenu nezavisnost, suverenost i pravo na izbor strateškog puta u budućnost- kazao je Đukanović.

MNE kao NDH iz XXl veka

Svako ko nije „potpisao prisegu“ NDH imao je „ozbiljnih problema“, počev od hapšenja i maltretiranja, pa do koncentracionog logora, klanja i bacanja u jamu, komentarisao je na svom Fejsbuku Igor Damjanović.

U narednih mesec, dva pokazaće ima li u Crnoj Gori dovoljno ljudi sa zdravim razumom i kičmom, dostojnih svojih predaka da ovom Paveliću iz XXI veka kažu NE.

(Izvor: IN4S)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR