Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO: MILO ANGAŽOVAO PRIVATNE BATINAŠE DA BIJU NAROD U BUDVI (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Budući da je crnogorski režim tokom jučerašnjeg dana angažovao specijalce da biju goloruk narod u Budvi, kao da su ih ne daj Bože napali somalijski gusari, što je u momentu privuklo ozbiljnu pažnju domaće i međunarodne javnosti, i čak izazvalo reakcije ambasadorki SAD i Velike Britanije u Podgorici, crnogorski režim se već danas odlučio za drugačiju taktiku, te je ispred zgrade opštine Budva poslao veći broj kršnih momaka u belim majicama bez ikakvih obeležja, koji ne dozvoljavaju nikome da uđe u taj objekat.

Kako naš list nezvanično saznaje iz sasvim pouzdanih izvora, reč je o specijalnoj ekipi siledžija radno angažovanih u podgoričkom preduzeću "Securitas Montenegro", koje je u vlasništvu Darka Perovića, inače bliskog crnogorskom MUP-u. Među pomenutom grupom momaka, nalazi se i Perovićev "momak" Nikola Knežević (vidi sliku), lice izrazito krupne telesne građe i proporcionalno tome izuzetno ograničenih intelektualnih sposobnosti, kojem još uvek treba da se stavi viljuška u ruku da bi pristojno doručkovao (podseća na tek rođene ćurane, zar ne).

Upravo takve okolnosti je iskoristio njegov gazda Perović, koji je pre oko dve godine od "momka" Kneževića napravio "čoveka", i uveo ga u taj predivni svet homoseksualne ljubavi, kakvom valjda i teži svako crnogorsko momče koje bije goloruk narod, te da je sada ta bliskost prerasla u odnos najdubljeg poverenja. Da to nisu samo čaršijske priče, uverila nas je i jedna od zaposlenih u centrali "Securitas Montenegro", koja ih je uhvatila u takvom ljubavnom zanosu u Perovićevoj kancelariji, da su posle toga majstori morali da dolaze i popravljaju fotelje i veliki kancelarijski sto, dok je istoj ponuđeno bolje radno mesto ili knjižica...
Inače, Knežević, koji je godinama angažovan za realizaciju prljavih poslova "prve porodice" u Crnoj Gori, je danas prodao dušu đavolu za dnevnicu za 20 evra. A i ne vredi više...Jer su oni pre svega opevani i neopevani junaci, samo se postavlja pitanje kada će im đedovi iz grobova poiskakati, jerbo im je dosta prevrtanja, "oca im je***"

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR