Glas Javnosti

Dojučerašnji prvi čovek Andrijevice: 'Nikad više u politiku, i pre sam razmišljao o ovome'

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Nosilac liste Demokratske partije socijalista (DPS) u Andrijevici i aktuelni predsednik Opštine Srđan Mašović, kazao je juče da je ta stranka ostvarila loš izborni rezultat zbog Crkve i poručio da se povlači iz politike: “Iz ličnih i zdravstvenih razloga”.

DPS je posle devet godina izgubio vlast u toj opštini.

 U Opštinskoj izbornoj komisiji potvrdili su da je koalicija Za budućnost Crne Gore osvojila 13, a Mir je naša nacija (Demokrate) tri odbornička mandata, što je za mandat više od DPS, koji ima 15 odborničkih mesta.

Rečeno je da je preostalo da se prebroji još jedno manje biračko mesto, ali da se taj rezultat ne dovodi u pitanje.

Mašović je rekao da su na lokalnom nivou bili servis svim građanima i da ih nisu delili po političkoj pripadnosti:

- Mnogo smo radili na ekonomskom i insfrastrukturnom planu, ali očigledno da je Crkva imala uticaj - istakao je Mašović.

Odgovarajući na pitanje da li je samo Crkva imala uticaj na izbor građana ili je u pitanju bio i rad DPS-a, Mašović je kazao da odgovorno tvrdi “da nije zbog rada i odnosa prema građanima, jer nisu delili građane po političkoj pripadnosti”.

- Ja se više nikada neću baviti politikom. Zato što sam i pre ovoga razmišljao da se povučem i ovo me definitivno navelo na tu odluku. To je iz ličnih i zdravstvenih razloga, nije ništa drugo - rekao je Mašović.

(Glas javnosti/in4s.net)
 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR