Glas Javnosti
posta

Demokratski front: Srbija da razbije i eliminiše crnogorsku kriminalno-bezbjednosnu agenturu u Beogradu koja radi protiv srpskog naroda i SPC u Crnoj Gori

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Demokratski front se oglasio se povodom otkrića špijunskih aktivnosti crnogorskog režima u Srbiji.

Saopštenje Demokratskog fronta prenosimo u celosti.

"Crnogorske bezbednosne službe godinama su snažno prisutne u Srbiji, gdje obavljaju razne prljave poslove za režim u Podgorici, od šverca narkotika i podrške partnerskim kriminalnim klanovima do praćenja političkih protivnika Mila Đukanovića i finansiranja raznih antisrpskih krugova koji rade protiv države Srbije, a za potrebe vlasti iz Prištine.

Pre neki dan, a po naređenju Zorana Lazovića, nekoliko bezbednosno interesantnih lica pratili su u Beogradu Andriju Mandića, što je otkriveno od strane policije Srbije. Ranije je Andrija Mandić praćen u Trebinju po nalogu istoga naredbodavca. I kada se sve ovo poveže sa otkrivenim planom za pripremu atentata na Milana Knezevića dobija se mnogo šira slika o namerama režima Mila Đukanovića vezano i za Andriju Mandića. Ne moramo napominjati da je Zoran Lazović poznat po bliskoj saradnji sa najvećim kriminalcima ne samo u Crnoj Gori nego i u regionu, o čemu postoje čitav niz konkretnih dokaza. To ga je posebno preporučilo da se po direktnoj naredbi Mila Đukanovića vrati u policijsku službu i to na mesto zamenika direktora Uprave policije. Više puta smo javno upozoravali vlasti i građane Srbije da je delovanje crnogorske agenture i ovdašnjih kriminalaca na prostoru te države ne samo opasnost za srpski narod i SPC u Crnoj Gori, nego i samu Srbiju. Sličnu poruku smo poslali i rukovodstvu Republike Srpske. Zato verujemo da će Srbija i Republika Srpska, uložiti ozbiljan napor  na potpunom  razbijanju i eliminisanju crnogorske agenture u ovim zemljama.

Nije nikakva tajna da se najveći procenat šverca narkotika u Srbiji obavlja upravo preko saradnika i članova ANB i drugih ljudi bliskih režimu Mila Đukanovića. Tim novcem, koji je stečen trovanjem i uništavanjem srpske mladosti, između ostalog plaća se najveći šljam u Srbiji, koji pod imenima raznih nezavisnih analitičara, slobodnih novinara, bivših bezbednjaka, NVO aktivista, univerzitetskih profesora, sa medija koje kontrolišu Milo Đukanović I Zoran Lazović, napadaju  srpski narod i SPC u Crnoj Gori.

Smatramo da je veoma važno odmah preduzeti razbijanje i eliminaciju ovih kriminalno-bezbjednosnih struktura iz društvenog i političkog života Srbije, a time bi se njihova zločinačka aktivnost značajno suzbila i u Crnoj Gori.

(Izvor: Demokratski front)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR