Glas Javnosti

ДА ЛИ СУ МИЛОВИ УДАРИ ДРЖАВНИ, ИЛИ МОЖДАНИ

Crna Gora
Autor: националист

Најјјача опозиицона странка Црне Горе, Демократски фронт, у саопштењу за јавност,  анализирајући тренутну ситуацију у земљи, једино што је могао да закључи јесте да : “Ко о чему, Мило о ударима".

Како наводе, епилог новопланираног државног удара, који се одиграо у Миловој глави, исте убедљивости и разорне моћи као и прошли, јесте да је Црна Гора још једном спасена, наравно, игром случаја, јер је полиција, тражећи дилера у Никшићу, срећом набасала на још једног терористу, српског држављанина, који је изјавио да је баш у Острогу запослен као помоћни радник. Наравно, код двадесеттрогодишњег терористе су пронађени тајни списи, три депеше у нивоу “војне тајне” и “строго пов.”, из којих се јасно види да крвопролиће у Црној Гори само што није било почело, а сад се не зна кад ће.

- Свакако, у том јефтином сценарију сад су на Црну Гору удариле специјалне јединице, ни мање ни више, него “Пантер”, мада не припадају ни војсци ни полицији Србије. Јавност није била спремна да поверује у још једну Милову будалаштину и јефтину режију, али, кад је прочитала да је командант неке неименоване снаге, под кодним називом “Јастреб”, одустао од операције, и да постоје два сумњива пакета, и то чак, да боље звучи, под шифрама за увесељавање лаковерних: цц-24/1 и цц24/2, већ није било дилеме да је Црна Гора спасена у посљедњем трену и да Ђукановићу зато треба свечано уручити орден “Барона Минхаузена првога реда”. Наравно, увек су силеџије користиле “стару фору” да се прикажу као жртве, што је и овог пута случај са насилником Ђукановићем, који глуми жртву, а сву Црну Гору је жртвовао ради сопствене халапљиве жеље за влашћу и парама" - наводи се у саопштењу Демократског фронта.

Сада је проблем, пише даље, и што су “Пантери” били у обавези да изврше нови државни удар, још крајем 2019,. што је знак да је Црна Гора некако опстала, јер се “Пантерима” у кључном тренутку, вероватно, оквасио барут:

- ДФ се зато срдачно захваљује Ђукановићу што је предуприједио још један државни удар 12. марта, који је требало да се изведе још крајем прошле године. Али та диспропорција у времену не значи ништа кад су у питању његови јефтини трикови, који сад још једино служе за засмијавање народа. А поред свега опет се дешавају материјалне грешке у сценарију новог државног удара, као у сценарију старог. Овог пута, које случајности, управо пред изборе у Тивту и парламентарне, као и пред прошле парламентарне. Наиме, на сву ову халабуку и спектакуларну акцију полиције у хватању новог терористе нити се огласила црногорска полиција, ни тужилаштво, а комплетну ствар оправдава једино то што је Катнић вјероватно био забављен садњом лука. Иако су можда “Пантери” управо заузимали стратешке положаје и вршили извиђаје његовог лукосада. У сваком случају, за Ђукановића све опет креће, наравно, из Острога, на који је бацио око, мада му режија овог Државног удара број два дјелује таман озбиљно и аутентично као и Државни удар број један. Али је добро да народ још једном види каквог манипуланта има за предсједника, који се спрда с Црном Гором и здравим разумом грађана измишљајући државне ударе свако мало пред изборе. А да ли је Ђукановић можда већ добио корона вирус, под тајном ознаком КОВИД-19, па због тога још и додатно фантазира, то би требало испитати и узети му као олакшавајућу околност - закључују у ДФ.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR