Glas Javnosti

АНЕСТЕЗИРАЊЕ МИЛА: Говоре му само оно што он жели да чује!

Crna Gora
Autor: националист

Изолација диктатора од стране полиције и тајних служби, што је досад много птуа виђено, улепшавање реалности и причање само оно што би диктатор волео да чује да се анестезира, не би ли што безболније поднео неизбежан одлазак са власти, управо се примењује на председнику Црне Горе.

 

У последње време све је јасније да је црногорски режим ушао у терминалну фазу! 
По наведеној методологији,Управа полиције Црне Горе (УП) и Агенција за националну безбедност (АНБ) се утркују да приликом информисања црногорског дикатора Мила Ђукановића умање број учесника величанствених и масовних литија и молебана, који се већ скоро три месеца одржавају широм Црне Горе, а које су у борби за одбрану светиња ујединиле скоро трећину становништва ове државе, о чему од самог почетка сведочи целокупна светска јавност.
По својој природи подрепашког карактера Веселин Вељовић, директор УП и Дејан Перуничић, директор АНБ су и у овој дисциплини развили својеврсни ривалитет, па тако у циљу прикривања своје очигледне неспособности ове бројке умањују до апсурда, што и прилично „анестезираном“ Милу постаје сумњиво, јер чак и на његовој бесконачној дипломатској турнеји у коју се отиснуо има приступ интернету и медијима.
Са друге стране, црногорски безбедносни апарат је вероватно једини у свету који очајава због тога што у овој држави нема ниједног регистрованог случаја корона вируса, јер су још одавно сковали план да евентуалну појаву вируса искористе као основ да забране литије и молебане. Али у борби против Бога црногоском режиму очигледно ништа не иде на руку!
Међутим, остаје да се види да ли ће као очајнички потез црногорске службе решити да „увезу“ неког од заражених пацијената и да циљано рашире вирус међу својим народом, од кога су се заједно са режимом коме служе, давно одродили.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR