Glas Javnosti

Šetala bez zaštitne opreme pa se opirala hapšenju /VIDEO/

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas Javnosti

Devojka u sarajevskom naselju Nedžarići pre dva dana se kretala ulicom bez zaštitne opreme, uprkos naredjenjima Kriznog štaba da je obavezno nošenje maske i rukavica ili predmeta koji može poslužiti kao zaštita. Policijska patrola je presrela i pokušala da je legitimiše.

Ona je odbijala da da dokumenta, a onda su policajci devojci naredili da sedne u automobil i da pođe s njima do policijske stanice. Kada je i to odbila, policajci, čije je strpljenje u ovom slučaju bilo beskonačno veliko, pokušali su da je smeste u automobil. 

Devojka se i dalje opirala, ali su je na kraju uspeli savladati. 

Mediji iz BiH navode da za razliku od Beograda i snimka koji se poslednjih dana munjevitom brzinom širio regionom, kada policajac šamara muškarca koji ne poštuje mere zabrane, policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo su puni strpljenja, priveli devojku koja nije imala zaštitnu masku i rukavice.

Podsetimo, policija je u Sarajevu juče sankcionirala 264 osobe zbog kršenja naredbe o obaveznoj socijalnoj/fizičkoj distanci i obaveznom korišćenju zaštitne maske, ili nekog drugog predmeta koji može da posluži kao zamena, za vreme kretanja na javnom prostoru.

Izvor: avaz.ba

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR