Domovi u Beogradu spremni za dolazak studenata

studentski-dom

Foto: Ptsc/yt

Studentski domovi u Beogradu spremni su za povratak studenata od 15. Maja od 07:30 časova

Studentima se savetuje da se u skladu sa preporukama Ministarstva prosvete, nauke I tehnološkog razvoja vrate u studentske domove samo ako imaju ispitne obaveze,  nadoknade praktičnih ili laboratorijskih vežbi.

Ustanova SC ,,Beograd’’ preuzela je sve neophodne mere za njihov bezbedan povratak, dok su svi objekti svakodnevno higijenski održavani I dezinfikovani.

U skladu sa ispitnim i nastavnim planovima, svi fakulteti i visoke strukovne škole dostavljaju spiskove studenata koji imaju obaveze u matičnim ustanovama i koji se na osnovu toga mogu vratiti u studentske domove.

Kako bi studentima bilo omogućeno da svoj povratak što lakše usklade sa ostalim obavezama, domovi će raditi i tokom predstojećeg vikenda.

Takođe, od 15. maja počeće sa radom i studentski restorani u domovima Studentski grad, Karaburma, Patris Lumumba, Rifat Burdžović, Zemun, Voždovac, Kralj Aleksandar I i Košutnjak.

Istovremeno, u studenskim domovima su do daljeg zabranjene posete, prenoćišta i slavlja u studentskim sobama.

Izvor: B92

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Učenici osmog razreda danas imaju probu polaganja kombinovanog onlajn testa

Rad na daljinu je usavršen i to tako što će od sada nastavnici snimati časove od kuće, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević.

Preliminarni rezultati 20. Javnog poziva za stipendiranje studenata doktorskih studija i uključivanje u rad akreditovanih naučno-istraživačkih organizacija, kao i Preliminarni rezultati 19. Javnog poziva za stipendiranje mladih istraživača objavljeni su na sajtu Ministarstva prosvete.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone