Za sve dame koje hoće ofarbanu kosu bez hemikalija, rešenje je u jogurtu i kafi (FOTO)

Farbanje-kose

Foto: Pixabay

Mnoge žene su alergične na hemikalije koje se nalaze u farbi za kosu mogu da probaju ovu tehniku koju često primenjuju žene na istoku. Farbanjem izrastaka mešavinom kafe dobija se crna nijansa vlasi.

Sastojci:

kašike neskafe
kašike kokosovog ulja
kašike regeneratora ili jogurta


U posudu se prvo sipaju dve kašike nes ili instant kafe u granulama. Dodaju se dve kašike kokosovog ulja i sve lepo pomeša dok se ne dobije ujednačena masa. Dodaju se još dve kašike regeneratora za kosu ili običnog jogurta bez šećera.

FOTO: PRITNSCREEN/YOUTUBE/TRADITIONAL BEAUTY SECRETS/

Kada se sve lepo sjedini četkicom se farba izrastak ili, još bolje, cela kosa. Boja treba da stoji najmanje 45 minuta, a zatim se ispere šamponom i vodom.

FOTO: PRITNSCREEN/YOUTUBE/TRADITIONAL BEAUTY SECRETS/

Da bi kosa dobila tamniju nijansu u smesu se dodaje skuvana crna kafa.

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Podmladak Narodne stranke danas su bili u poseti Republičkom javnom tužilaštvu. Javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac poklonili su kafu, koja treba da je "probudi“, kako bi uvidela šta je njena funkcija, kao i povez za oči, koji će je podsetiti da je pravda slepa i da se mora primenjivati na sve, bez obzira na stranačku pripadnost.

Odličan savet kako da jeftinom i jednostavno m tehnikom obrve dovedete do savršenstva. Žene širom sveta su poludele za ovom tehnikom!

Epidemija koronavirusne infekcije u Južnoj Americi može dovesti do nestašice kafe, prenosi agencija Blumberg.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone