Obrve

Izvor: Pixabay

Odličan savet kako da jeftinom i jednostavno m tehnikom obrve dovedete do savršenstva. Žene širom sveta su poludele za ovom tehnikom!

Kako bi postigle savršene obrve, mnoge dame isprobavaju jedan vrlo popularan savet, koji u Holivudu već odavno znaju mnogi! Naime, u pitanju je jednostavna i jeftina metoda kojom ćete za čas dovesti obrve pod konac.

 

Sapun za obrve

Komad najobičnijeg sapuna je tajna punih obrva. Ovaj ludi bjuti-trend funkcioniše sasvim jednostavno: potrebna je samo četkica za obrve i komad običnog sapuna.

 

Navlažite četkicu toplom vodom. Zatim, trljajte četkicom sapun tako da na četkici nastane tanki sloj sapuna. Potom iščetkajte obrve prema gore. To će se pobrinuti za optički punije obrve. Višak sapuna možete oprezno otkloniti maramicom. Opcionalno, možete još malo „dopuniti“ obrve pomoću olovke (ako se čini da nisu dovoljno pune). 

 

Sapun će fiksirati obrve slično kao i gel ili vosak za obrve. Izgled će biti postojan celi dan.

 

Dodatni „štedljivi“ savet: ako ne želite da kupite dodatnu četkicu za obrve, možete iskoristiti staru četkicu za maskaru ili četkicu za zube. Jednostavno ih pre toga dobro očistite, pa ih možete koristiti dalje za obrve.

 

Izvor: glossy.espreso.rs

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Dobro je poznato da je elegancija svojstvena, takoreći urođena nekim ženama. Modne ikone kakve su bile Merilin Monro ili princeza Dajana, trajno su obeležile svet mode. Postale su simbol elegancije, jednostavnosti i ležernosti. Po uzoru na njih, i danas mnoge žene rado nose odevne kombinacije koje su one volele i rado ih nosile.

Pod pojmovima "moderno" i "u trendu" podrazumevamo one stilove koji su popularni, koji su poslednja verzija stila. Oni se brzo menjaju i dopunjuju, a modu, kao osoben trend stila oblačenja, vezujemo za svetske dizajnere koji propisuju pravila.

Kao jedna od mera predostrožnosti u doba epidemije korona virusa između ostalog zatvoreni su i saloni lepote i frizerski saloni, pa se većina žena suočila sa činjenicom da će morati da bar neko vreme budu same svoj majstor.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone